Ett inlägg i tre akter

Akt 1. - Igår.

Igår kväll efter avslutad arbetsdag var det glöggafton hos Frk. Lundh på Storgatan. Kalaset började vid 18:30-tiden och då arbetsdagen var över redan vid 17-draget bestämde jag och fru Fågelfrö oss för att invänta starttiden på Svenssons med en öl, en korg lökringar och en tallrik quesadillas. Trevligt med småplock! Väl hos Frk. L. så bjöds det på såväl glögg som must, pepparkakor och snittar. Mätta och belåtna bestämde sig fyra av oss att vi skulle utforska onsdagskvällen lite närmare inne i stan. Snälla fru julklappsinslagerskan AA skjutsade in oss och vi styrde kosan mot bortre delen av Storgatan, där såväl Storgatans Bar & Kök samt O'Leary's är belägna. Där möttes vi dock av ett stängt Bar & Kök samt ett O'Leary's som skulle ha 80:- i inträde. Vi tyckte detta var väldigt märkligt och vände av ren princip på klacken för att istället förära Bishop's Arms med ett besök. En drink samt lite småprat där var en perfekt avrundning på kvällen. Hemma i trygga i sängen runt midnatt, mycket nöjd med kvällen.

Akt 2. - Imorse.

Då klockorna ringde klockan 7:00 var jag uppe snabbt som bara den. Tandborstning, påklädning och väskpackning gick fortare än kvickt och jag var ute ur lägenheten strax efter 7:30. Vadan denna brådska en torsdag morgon? Jo se det vankades julfrukost på jobbet och då vill man helst vara på plats innan resten av den utsvultna pöbeln kommer. Med detta i tankarna försökte jag hasta nerför backarna från Öfvre Haga mot stan, något som visade sig vara en aning komplicerat. Detta förbannade till-och-från väder medför vissa problem vad gäller fotfäste och har hittills denna "vinter" förorsakat fyra mer eller mindre spektakulära vurpor för mig. Denna ljumma torsdagsmorgon förlöpte dock promenaden helt utan problem och jag var på jobbet vid 8:00-tiden. Kanel med en skvätt tomtegröt, skinkmackor och laxmackor. En bra start på dagen!

Akt 3. - Idag.

Idag blir en bra dag. Klockan 15:15 ska jag lämna arbetsplatsen till fördel för gymmet och svettas ut ordentligt någon timme. Sedan ska jag bara hem och ta det lugnt hela kvällen. Eventuellt dammsuga, det börjar röra på sig i hörnen hemmavid igen. Ja, blir bra så.

Hoppas du får en bra dag!

image11

Kommentarer
Postat av: B

Julfrukost på morgonen.
Träning på eftermiddagen.
Min chef heter också AA.

Känns som vi nästan borde arbeta på samma ställe.
Vad sägs om ett hemligt möte vid kaffeautomaten om 4 minuter och 22 sekunder för att avslöja varandras identitet?

2007-12-20 @ 13:49:55
URL: http://svartblogg.blogg.se
Postat av: Ms Bombi

helvete vad märkligt, önskade han läsarna en trevlig dag? de där vurporna måste ha skakat om rejält...

2007-12-20 @ 16:31:42
Postat av: Ika

Verkar som en mysig morgon! Vi ses på södra berget v.2. En Bacardi Russ o spa verkar inte helt fel!

2007-12-20 @ 22:59:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0