Vintermorgnar

Jag är rent generellt sett otroligt svag på morgnarna, förvirrad, viljesvag och oduglig. På vintern blir det värre. Ju fler moment jag har att ta hand om innan jag går till jobbet desto större är risken för härdsmälta. I vanliga fall så  borstar jag bara tänderna och klär på mig (normalt i den ordningen, avvikelser och förväxlingar förekommer) innan jag går. Imorse hade jag dock alldeles för mycket att stå i så jag klev upp utan att snooza, 7:00 sharp! Förutom standardmomenten tillkom packning av träningsväska samt intag av frukost, upplagt för katastrof.

Mycket riktigt, nyvaken, förvirrad och småsur rumlade jag runt i mörkret och försökte få ordning på allting samtidigt så föga överraskande blev det inte ordning på någonting. När jag väl kom till hyfsad sans och inspekterade vad jag pysslat med under min morgonförvirring upptäcker jag att innebandyklubban ligger i badkaret, jag har packat ner fjärrkontrollen till förstärkaren i väskan tillsammans med tandkrämstuben och ett paket salami. Fantastiskt. För en gångs skull var jag glad att jag var uppe i hyfsad tid så det fanns tillräckligt med tid för skadebegränsning.

Fortfarande något stressad och förvirrad tror jag att jag får saker och ting tillbaka till sina mer naturliga uppställningsplatser. Så här på efterhand misstänker jag dock att tandkrämen gjort salamin sällskap i garderoben... På med ytterkläderna och snabba steg nerför trapporna. Strax innan porten drar jag mig till minnes att jag i vanlig ordning glömt låsa dörren, men idag ska det minsann bli skillnad på det! Upp för trapporna igen bara för att upptäcka att jag inte bara glömt låsa dörren, jag har glömt stänga den. Med nycklarna i låset. En fin morgon. Träningsväskan är i alla fall med på jobbet och korrekt packad!

Dagens låt: Godsmack - The Enemy
Gårdagen var så kass så den får ingen egen låt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vet inte om det är för att jag känner dig och kan se dig framför mig, hur som helst var detta overkligt roligt.

2007-12-11 @ 14:14:49
Postat av: miss Penny Lane

du är så jävla sämst på morgonen. haha

2007-12-11 @ 15:41:22
Postat av: Lillan

Jo, det kommer bildbevis, det lovar jag!
Fick tyvärr precis veta att vi har en proffsspelare bland oss. Hur skall detta gå?

2007-12-12 @ 10:53:21
URL: http://sandsten.blogg.se
Postat av: A

Ja men hö hö. Varför kan man inte lita på att getterna kommer förbi de tjocka krigsherrarna, som jag för övrigt nog kommer att ligga med för en säck guld - och faktiskt kommer fram till byn där de behövs. Sluta tänk neggo, köp en trisslott till mig också. Jag har köpt boskap för alla mina pengar.

2007-12-12 @ 12:59:51
URL: http://gremlins.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0