Lasternas summa.

Den är inte alls konstant. Den enda konstanten är med vilken takt nya laster läggs ovanpå de redan befintliga. Mina dygn är för korta, sömn är fienden och tidsbrist allvarligare än "finanskrisen". Den lilla grejen ja. Ja herre gud, folk drabbas i vanlig ordning av kollektiv fårskallepanik och skriker till höger och vänster. Om tre år, titta då tillbaka på den här till synes avgrundsdjupa katastrofen ur ett 20-årigt perspektiv och notera ett litet hack i formkurvan. Farligare än så är det inte.

För övrigt avskyr jag mitt jobb för närvarande.

Det händer grejer i Kalix

Kul för dem, vilket lyft!

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=829231

Och apropå norra Sverige...

http://www.folkbladet.nu/?p=116143

Sysslor.

Jobbar en tjej här som har arbetsuppgifterna a) speciella projekt, b) utbildningsansvarig och c) informatör.

Detta innebär tydligen:
a) Jobba med inredningen, typ flytta blommor eventuellt installera nya.
b) Fika/luncha med produktspecialister.
c) Skicka mail som vi redan fått, dock med 1,5-2 timmars fördröjning.

Jag ska skola om mig.

Men men. Snart helg. Imorgon öl på Svenssons. Fira att stan blir av med två riktiga proffsklåpare. Lördag ut och käka med hittills okänt antal vänner. Söndag begrunda eventuella misstag som begicks under två föregående dagar.

Apropå misstag så gjorde jag ett rätt så rejält ett nere i Stockholm i torsdags. Det är faktiskt så illa att jag inte vill skriva om det här. Dock av humoristisk karaktär. Inga djur eller människor kom till skada. Dock kan mitt rykte som väluppfostrad mönstermänniska fått sig en törn.

Apropå min oklanderliga personlighet så fick jag i samband med (blygsam) löneförhöjning även en tillsägelse om att jag kan upplevas som nonchalant och arrogant. Detta är naturligtvis inget jag kan ta på allvar, det hela handlar ju om att i princip alla är avundsjuka på min talang, mitt utseende samt min inspirerande personlighet.

Nutid.

Snus utan nikotin.
Krig utan tyskar.
Öl utan alkohol.
Män som blir kvinnor och kvinnor som blir män.
Bilar som inte går på bensin.

Vafan?

Jobba ihjäl sig.

Det har jag aldrig prövat förut, dock verkar det som jag gör det just nu. Knappt någon tid över att blogga under arbetstid (och väl hemmavid har man ju långt mycket bättre saker för sig)  och när dagen väl är slut så blir det raka vägen hem till soffan och vila ut. Har möjlighet att spela Warhammer före pöbeln men när jag väl installerat skiten så var jag så less på att sitta framför en dator så jag gav upp och slocknade framför teven istället.

Nu finns det dock en strimma sol på en annars blygrå himmel. De nya arbetsuppgifterna har fått till följd att jag ska ner på galej i Stockholm nu på torsdag. Cirkus närmare bestämt. Exakt vad dagen kommer att innehålla är oklart, men då hemflygning inte sker förrän 15:10 på fredagen antar jag att kvällen kommer innehålla en hel del vätskeintag. Slippa två arbetsdagar samt bli bjuden på fylla i Stockholm är att anse som en seger för en sliten själ som jag.

Tack, karma, för att du ser efter mig.

Medarbetare sökes. Gärna med bingoerfarenhet.

Tre dagar i veckan går jag direkt från jobbet till gymmet för att styrketräna. I måndags köpte jag ett stämpelkort som gör att jag slipper slanta en tjuga varje gång jag vill ha mig en Gainomax efter avslutat träningspass. Det är ett ganska ordinärt stämpelkort. Inga krusiduller, rebusar, labyrinter eller andra klurigheter.

Idag när jag checkade ut från gymmet så tog jag en Gainomax ur kylen och tjavade fram till kassan för att få en av rutorna ikryssad av behörig personal. När jag tog fram kortet och visade det för tjejen i kassan så sa hon genast "Nej nej, det där är för svårt för mig. Jeanette!" Jag blev helt förstummad. Men Jeanette (tyckte jag att hon sa) som stod med en annan kund cirka två meter bort hastade genast till sin nödställda kollegas undsättning. Hon visade därefter hur man ur ett skåp cirka 30 cm bort kunde få tillgång till ett för ändamålet tillbörligt verktyg. En så kallad bläckpenna. Därefter instruerade Jeanette sin blockdumma kollega i ikryssandets ädla konst. Under hela denna process stod jag med hakan nånstans i golvhöjd och bara stirrade på Jeanettes ickekryssättande kollega. När jag fick tillbaka kortet, med ytterligare ett kryss i en av rutorna, se bildbevis, kom jag till sans igen. Jeanette hade återvänt till sin kund. Jag lyfte blicken mot hon som var kvar och sa helt kort "Ja, jättesvårt". Jag kom inte på något bättre.
Den genetiska genvägen

I diverse tidningar publicerades det häromdagen en artikel om en ny studie som visade på att manlig otrohet kan vara genetisk. How about that. Förutom genetisk fetma så har vi nu även genetisk otrohet! Lägg till det att även synnedsättning kan vara genetisk så uppstår en väldigt intressant möjlighet.

Det är alltså fullt möjligt för en man att gå omkring och vara lite småfet samt att knulla runt med brudar av varierande kvalitet och skylla hela faderuttan på dåliga(?) gener. Varför skulle då någon vilja ligga med fulare tjejer? Ja det vill man ju inte, eller hur? Därför korrigerar man den genetiska synnedsättningen med glasögon eller kontaktlinser, taadaa, problemet löst!

Bekvämlighetsursäkter. Ingen vill ligga med fula tjejer och därför nullifierar man den genetiska nackdelen med synhjälpmedel. Dock är det ju roligt att ligga med en massa tjejer. Det är även mysigt att vara lite småtjock. Därför kan personen i fråga med gott samvete och klockren ursäkt(!) fortsätta pula i sig snacks och godis samtidigt som han utan större betänkligheter bedrar sin bättre hälft med vackra flickor. Självinsikt är för bra människor.

Note to self: Apropå fula flickor så måste jag någon dag komma ihåg att skriva om en episod från i somras. Det handlar om, förutom ful flicka, cykelkedja och karma.

Höstrusk.

Saker att se fram emot.

Evenemang : Tal till Nationen

Arena : Tonhallen

Datum och tid : Torsdag 2 oktober 2008


Evenemang : In Flames

Arena : Annexet (Globen)

Datum och tid : Onsdag 29 oktober 2008


Evenemang : Disturbed

Arena : Arenan

Datum och tid : Fredag 31 oktober 2008


Evenemang : Monster Magnet

Arena : Annexet (Globen)

Datum och tid : Fredag 7 november 2008

Kan även bli en resa till Dublin om Laser får fingrarna ur röven. I doubt it.


RSS 2.0