Besvär.

Jag är i färd med att bygga helt nytt kök. Ut med allt det gamla, in med nytt. Än så länge är vi fortfarande på rivningsstadiet, vilket i sig är bra mycket roligare än... ja.. allt annat. Destruktiv är roligare än kreativ på samma sätt som plagiarism är snabbare än originalitet. Underbart. Det tar hur som haver sin tid att få ordning på allt. Saker ska slängas, flyttas på eller bara vara i vägen så man slår tårna i dem när man uppe och tassar om natten.


Förutom all tid det tar så ska man ju i redig svenssonanda hinna med att träna, socialisera och förvärsarbeta. Bisarr avundsjuka riktas mot de som bor i u-länder och bara behöver bekymra sig om att överleva. Så enkelt och tydligt!


Utöver allt ovan vill man även finna tid för hopp och lek, det vill säga spel. Games. PlayStation. PC. Ett bra spel och en redig grogg. Alldeles för få sådana dagar på sistone. Ligger ganska mycket efter i spelandet nu, mest är det det där jävla kökets fel. För att ytterligare komplicera saker och ting för mig så släpps i år två riktiga juveler som jag väntat länge och väl på. StarCraft 2 Q2 2010 och Civilization V hösten 2010. En sak jag slipper tänka på i år är när jag ska ta semester och vad jag ska göra på den...


 


Kommentarer
Postat av: B.

"Förutom all tid det tar så ska man ju i redig svenssonanda hinna med att träna, socialisera och förvärsarbeta. Bisarr avundsjuka riktas mot de som bor i u-länder och bara behöver bekymra sig om att överleva. Så enkelt och tydligt!"Världsklass.

På tal om semester.

Ska du inte ta och spontanåka till Bali och Bangkok mellan den 21 mars och 4:e april? Påsken i Svedala är trots allt en miserabel blandning av ägg och gula fjädrar!

2010-02-27 @ 10:35:18
URL: http://svartblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0