Den genetiska genvägen

I diverse tidningar publicerades det häromdagen en artikel om en ny studie som visade på att manlig otrohet kan vara genetisk. How about that. Förutom genetisk fetma så har vi nu även genetisk otrohet! Lägg till det att även synnedsättning kan vara genetisk så uppstår en väldigt intressant möjlighet.

Det är alltså fullt möjligt för en man att gå omkring och vara lite småfet samt att knulla runt med brudar av varierande kvalitet och skylla hela faderuttan på dåliga(?) gener. Varför skulle då någon vilja ligga med fulare tjejer? Ja det vill man ju inte, eller hur? Därför korrigerar man den genetiska synnedsättningen med glasögon eller kontaktlinser, taadaa, problemet löst!

Bekvämlighetsursäkter. Ingen vill ligga med fula tjejer och därför nullifierar man den genetiska nackdelen med synhjälpmedel. Dock är det ju roligt att ligga med en massa tjejer. Det är även mysigt att vara lite småtjock. Därför kan personen i fråga med gott samvete och klockren ursäkt(!) fortsätta pula i sig snacks och godis samtidigt som han utan större betänkligheter bedrar sin bättre hälft med vackra flickor. Självinsikt är för bra människor.

Note to self: Apropå fula flickor så måste jag någon dag komma ihåg att skriva om en episod från i somras. Det handlar om, förutom ful flicka, cykelkedja och karma.

Kommentarer
Postat av: B.

hahaha..

Skönt att se att du är back on track!

2008-09-04 @ 13:32:51
URL: http://svartblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0